Active Lifestyle & Outdoor sinds 1994 uw lifestyle & beweegspecialist Visie & Missie

Active Lifestyle & Outdoor


Visie:

Door de veranderende wetgeving inzake gezondheidszorg en de versobering hiervan is het van belang om de hand in eigen boezem te steken aangaande gezondheid en het functioneren van elk individu ongeacht zijn of haar leeftijd. Het verspreiden van kennis inzake gezondheid en beweging komt onze algemene belangen ten goede.


Missie:

Het aanbieden van gezondheidsbevorderende beweegprogramma's aan al de klanten en leden van Active. Doel het gezonder ouder worden met als kanttekening dat bewegen medicijn is!

Contact

 • Active Lifestyle & Outdoor
 • Heytstraat 9
  5953 Kl Reuver
  Tussen 12:00 uur en 18:00 uur zijn wij
  enkel per mail bereikbaar!
  077-4745611
  06-37451519 ( Erik Hendrix )
  06-37451537 ( Wendy Hendrix )
  06-15392093 ( Jill Amatsakio )
  erik@active-sport.nl
  activesport@home.nl
  wendy-active@hotmail.com
  activejill@gmail.com


  IBAN: NL08RABO0106235087
  BIC code: RABONL2U
  KvK: 63618761
  BTW nummer: NL855317048B01
  Incassant ID: NL94ZZZ636187610000
  Incassant = Active Lifestyle & Outdoor


Bedrijfsfitness / vitaliteitsprogramma's

Voor bedrijfsfitness beschikt Active over een bedrijven gezondheidsplan welke samen met de eigen leefstijlcoach de duurzame inzetbaarheid van aangesloten werknemers stimuleert middels een tailormade programma voor elke deelnemer.

Denk hierbij aan: * gewichtsverlies, * fitter en sterker worden, * gezonde voeding, core training, * stoppen met roken, * stress beheersing, * revalidatie-training, enz.

Voor alle overige bedrijfsfitness hebben wij een samenwerkingsovereenkomst met Bedrijfsfitness Nederland en Ben Vitaal, deze regelen o.a. het fiscale bedrijfsfitness.

Voor alle bedrijfsfitnessvarianten en de begeleiding van deze deelnemers beschikt Active over gekwalificeerde gediplomeerde Fitnesstrainers niveau 3, 4, & 5, leefstijlcoach niveau 4, Sport en bewegingsleiders niveau 4, Fysiotherapeut niveau 5.

Het is mogelijk om voor aangesloten bedrijven om een vitaliteitsplan te maken waarbij alle werknemers individueel bekeken worden en waarbij een plan van aanpak op de lange termijn de doelstelling is.Aanvraag gratis proefweek

Wilt u 7 dagen vrijblijvend kennis maken van onze faciliteiten en ervaren welke mogelijkheden Active allemaal te bieden heeft?

Lokaal besteden cheques:

Met de lokaal besteden cheques van de PLUS krijgt men bij Active 50% korting op het inschrijfgeld ( niet in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen van Active )

Stage @ Active Lifestyle & Outdoor

Active is een erkende opleider voor de volgende opleidingen:

 1. Sport en bewegingsleider niveau 3 & 4
 2. Groen en recreatiemedewerker niveau 3 & 4
 3. marketing & sales medewerker niveau 3 & 4

Aanmelden als lid bij Active Lifestyle & Outdoor

Lid worden doe je door een lidmaatschapscontract persoonklijk te onderteken waarop jezelf de keuze kunt maken uit diverse soorten lidmaatschappen. Wij werken met 1 & 2 jaar-lidmaatschappen en maandelijks opzegbare lidmaatschappen. Bij een jaarlidmaatschap ontvangt het lid een korting vanwege de termijn van minimaal 12 of 24 maanden. Na persoonlijk een keuze gemaakt te hebben qua lidmaatschap en de daarbij horende voorwaarden voor akkoord getekend te hebben op het lidmaatschapscontract is men lid geworden en kan men gebruik gaan maken van onze diensten en facaliteiten.

Klachtenprocedure Active

Active heeft een klachtenprocedure indien leden problemen hebben met hetgene gebeurt binnen Active. Aan de receptie in de horeca kan men een klachtenmeldings-formulier vragen en dit vervolgens invullen met de betreffende klacht. Binnen enkele dagen krijgt un hierop een antwoord van de directie die deze klachten behandeld.

Leveringsvoorwaarden Active lifestyle & Outdoor

De leveringsvoorwaarden die Active hanteerd zijn in overleg met de brancheorganisatie Nl Actief opgesteld aangepast aan de persoonlijke situatie en in overleg met de consumentenbond tot stand gekomen. De huisregels welke Active hanteerd staan op de achterzijde van het lidmaatschapscontract en zijn tevens van toepassing Active heeft een klachtencommisie waar een eventueel geschil nadat men er onderling niet uit is kunnen komen ter beoordeling kan worden neergelegd.

Heb je een vraag of wil je een gratis proefweek

Gratis intake lifestyle coaching

Wilt u een gratis en vrijblijvend intake gesprek met onze gediplomeerde gewichtsconsulent / lifestyle coach?


Vacatures @ Active Lifestyle & Outdoor

Active is op altijd op zoek naar:

Voor de buitensport/ Paintball:

een oproepkracht voor de begeleiding van paintball op de zaterdag of zondag voor de periode van april t/m september. Hiervoor zoeken wij sportieve mensen met ervaring in het begeleiden van groepen in de buitensport. Onze voorkeur gaat uit naar studenten welke de opleiding SPoReTo ( citaverde ) of Cios ( met aantekening outdoor ) volgen of gevolgd hebben.

Reageren, stuur een mail voorzien van pasfoto en cv naar: erik@active-sport.nl


Afmelden als lid bij Active Lifestyle & Outdoor

Het beeindigen van een lidmaatschap kan uitsluitend op dezelfde manier zoals men lid geworden is. Men dient een afmeldformulier welke aan de balie verkrijgbaar zijn, voorzien van datum te ondertekenen waarbij men aangeeft het lidmaatschap te willen stoppen. Is het niet mogelijk om persoonlijk te komen opzeggen dan mag dit ook gebeuren met een aangetekend schrijven. Het lidmaatschap wordt dan ( afhankelijk van het gekozen lidmaatschap, bij jaarlidmaatschap per vervaldatum ) met een hele kalendermaand opzegtermijn stopgezet.

Afmeldingen/opzeggingen mondeling, via de telefoon of E-mail worden niet in behandeling genomen nog op gereageerd!


Sponsoring door Active

Sponsorverzoeken worden uitsluitend in behandeling genomen als deze via de mail aangevraagd en verstuurd geworden zijn! Sponsoring gebeurt uitsluitend in natura en nooit in geld. de aanvraag voor sponsoring dient gerelateerd te zijn aan Active en of dient van belang te zijn voor Active. Aanvragen voor sponsoring sturen naar: erik@active-sport.nl vermeld daarin wat het betreft en wat de win win verhaal voor Active hierin is.

Denk hierbij aan sportondersteuning voor:

Hockey, voetbal, judo, volleybal, handbal, paardrijden, korfbal, zwemmen, enz.

Jarenlang heeft Active de Reuverse wielerclub TWC Reuver ondersteund en deze had een eigen wekelijkse Spinningles waarbij de leden en vrienden van de wielerclub gezamelijk konden trainen op de Spinningbike.


FAQ

VRAAG: Ik wil mijn lidmaatschap bij Active opzeggen, hoe doe ik dit? ANTWOORD: door een afmeldformulier te vragen bij de balie en dit in te vullen en te retourneren wordt jouw lidmaatschap ( bij een B lidmaatschap ) met inachtneming van een hele kalendermaand opzegtermijn stopgezet. Bij een A lidmaatschap is dit indien dit 1 hele maand voor vervaldatum is ingeleverd per vervaldatum van het lidmaatschap. Per aangetekende brief is ook mogelijk om je lidmaatschap op te zeggen, andere mogelijkheden zijn er niet!

VRAAG: Mijn A1 lidmaatschap ( jaarlidmaatschap ) loopt af en ik wil verder blijven sporten, wat moet ik nu doen? ANTWOORD: bij een A1 of A2 lidmaatschap ( 1 of 2 jaarlidmaatschappen ) krijg je een korting per maand t.o.v. een maandelijks opzegbaar B lidmaatschap. Bij het vervallen van een A lidmaatschap gaat deze automatisch verder in een B lidmaatschap welke per maand minimaal €2,50 duurder is, wil je weer een korting dan dien je een nieuw jaarlidmaatschap te tekenen. Dit is de uitwerking van de Wet van Dam waarbij jaarlidmaatschappen niet meer automatisch met dezelfde periode stilzwijgend verlengd mogen worden.

VRAAG: Mijn incasso van mijn contributie is door de bank gestorneerd ( terug gestort naar mijn eigen rekening ) wat moet ik nu doen om geen extra €7,50 aan kosten, zoals in de voorwaarden op mijn lidmaatschapscontract staat te hoeven betalen? ANTWOORD: je kunt de €7,50 aan extra kosten als je contributie niet afgeboekt is kunnen worden voorkomen door voor de eerste van de maand zelf het contributiebedrag over te maken, pinnen, of bij ons dit bedrag contant af te rekenen.

VRAAG: ik heb een 1 maal per week lidmaatschap, een jaarlidmaatschap en wil nu dit veranderen in een onbeperkt lidmaatschap, is dit mogelijk? ANTWOORD: upgraden is altijd mogelijk ongeacht welk lidmaatschap als de prijs van het nieuwe lidmaatschap hoger is dan jou huidige lidmaatschap. Heb je een A lidmaatschap en wil je upgraden dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor dezelfde periode als je bestaande lidmaatschap of je kiest voor een compleet nieuw jaar. Van een A naar een B lidmaatschap upgraden is niet mogelijk, wel binnen een B lidmaatschap upgraden behoort tot de mogelijkheden.

VRAAG: Waarom kan ik elders ( Fit-XL, Fit 4 Free, Basic Fit ) voor een veel lager bedrag sporten? ANTWOORD: wij zijn sinds onze oprichting in 1994 een kwaliteitscentrum welke werkt met vastgestelde kwaliteitsprotocollen van o.a. de brancheorganisatie NL Actief en voeren jaarlijks een audit uit waarbij o.a. onze inrichting, opleidingsniveau van het personeel, leveringsvoorwaarden enz. bekeken en geinventariseerd worden. Omdat wij een kwalitatief hoogstaand product/ dienst leveren kan men bij ons personeel dat aan bepaalde opleidingseissen dient te voldoen altijd terrecht voor begeleiding en aangepaste schema's. Verder voldoet onze inrichting aan de wettelijk gestelde richtlijnen en worden b.v. onze groepslessen gegeven in zalen met verende zwevende vloeren ( en niet zoals bij budgetaanbieders gewoon op een betonnen vloer waar een vinyllaag op ligt ) waardoor blessures aan kniëen en enkels, heupen voorkomen worden. Verder dient ons personeel voortdurend bijgeschoold te worden en moet men zich verder doorontwikkelen tot een volwaardig personal trainer. In tegensteling tot de meeste budgetaanbieders beschikken wij over eigen Rijkserkende en gediplomeerde: Fitnesstrainers A & B, leefstijlcoaches niveau 4, Spinning STAR 3 & SPINPower instructeurs, Fysiotherapeut, enz. zonder dat dit extra in rekening wordt gebracht, dat is kwaliteit en daarom hebben wij andere prijzen dan de bovengenoemde budgetaanbieders.

VRAAG: Wat is het verschil tussen het door jullie aangeboden eGYM en bijvoorbeeld de My Cirkel en Milon? ANTWOORD: De My Cirkel zoals deze bij onze collega in Belfeld staat is enkel een circuitlijn welke werkt op een oliedrukveer en waarbij enkel concentrisch getraind wordt. Meer mogelijkheden heeft de My Cirkel niet. Het beeldscherm geeft slechts weer wat je doet en is niet interactief of beschikt over gamyficationmogelijkheden. Regulier ( concentrisch en excentrisch ) Negatief, isokinetisch, explosief en adaptief trainen is niet mogelijk iets wat bij eGYM wel tot de mogelijkheden behoort en je kunt niet kiezen uit trainingsdoelen. Milon zoals deze in de regio staat kan weer meer qua mogelijkheden dan de MY Cirkel maar beschikt niet over de vele trainingsmogelijkheden die eGYM wel heeft en is beperkt in het aantal trainingsmogelijkheden en wordt voornamelijk aangeboden als afslankcirkel. eGYM beschikt over wel 6 trainingsmogelijkheden met de keuze uit 8 trainingsdoelen welke weer methodisch opgebouwd worden. Verder beschikt eGYM over een persoonlijke app waarin al je resultaten terug te zien zijn en hier vind je ook tips en aanbevelingen om je doelen te bereiken d.m.v. de gegeven trainingsinput en feedback. Daarlangs wordt eGym bij ons aangeboden in een complete setting waardoor de kosten ook beduidend lager zijn dan bij een My 35 club die Milon aanbied en niets anders.