• eGYM hoe eenvoudig kan het zijn!
 • * Geen tijd om te sporten?
 • Binnen 30 minuten de meest effectieve training en resultaat, dat kan met eGym.

 • * Wil je afvallen en met trainen je vetstofwisseling verhogen?
 • Spiertraining zorgt voor een structurele verhoging van het metabolisme, waardoor het resultaat een meer duurzaam karakter krijgt en het risico op terugvallen in het jo-jo effect sterk vermindert.

 • * Behaal je tot nu toe weinig resultaat? Met de afwisselende trainingsmethoden en het unieke reverse weerstand systeem is met eGym resultaat gegarandeerd!

 • * Moeite met toestelinstellingen?
 • De eGym-coach stelt eenmalig alle toestellen, je zitpositie en trainingsgewicht voor je in, deze worden automatisch bewaard op een chipkaart. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!


 • * Fitnessen saai?
 • Niet met eGym: je traint maximaal 1-1,5 minuut per toestel. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt! Bovendien zorgt het touchdisplay voor de juiste focus & afleiding: die 30 minuten zijn voorbij voordat je er erg in hebt!

 • * Geen inzage in je progressie?
 • Met eGym heb je altijd & overal inzage in je trainingsresultaat. De toestellen geven direct feedback en bovendien heb je je eigen online eGym account en tevens kun je gebruik maken van de gratis eGym Fitness App!
 • Optimaal resultaat! Je metabolisme verhoogd, je wordt sterker, minder gewricht en rug klachten, je functioneert beter in het dagelijkse leven zoals traplopen en tillen en je spierkwaliteit verbeterd gewoonweg optimaal!


e-GYM Reuver


Wil jij ook kennismaken met eGYM de meest geavanceerde electronische trainingscirkel van dit moment?

8 compleet computergestuurde electronische trainingstoestellen welke in combinatie met onze zeer uitgebreide cardio-cirkel van 12 toestellen zorgen voor een zeer efficiente training waarbij resultaat gegarandeerd wordt. eGYM beschikt over 8 trainings-cirkels met 8 machines waarbij elk doel bereikbaar wordt door de geavanceerde trainingsmogelijkheden welke bewaakt worden door de computersoftware. Heb je ervaring met Milon, MY Cirkel, of bio-circuit dan moet je zeker eens eGYM proberen en je bent direct overtuigd! De meeste mogelijkheden, ondersteuning en feedback voor de beste prijs!


eGYM: Fit en Vitaal in 30 minuten

    

  Nieuw: e GYM ( electronische computergestuurde trainingscirkel bestaande uit 8 kracht welke gecombineerd kunnen worden met 8 verschillende cardioapparaten )

e GYM Classic onbeperkt vanaf: € 38,50 per maand

e GYM Premium onbeperkt & All-inclusive * vanaf : € 49,- per maand

e GYM premium onbeperkt & All-inclusive &  all-in onbeperkt alle aangeboden activiteiten vanaf: € 53,50 per maand


eGYM de meest geavanceerde computergestuurde machines welke werken met electromotoren welke d.m.v. de uitgebreide software mogelijkheden beschikken over 8 trainingscirkel varianten. Uniek is de terugkerende krachtmeting waarop de computer het meest optimale trainingsplan maakt. Daar waar andere merken meerdere cirkels nodig hebben om resultaat te bereiken heeft eGYM de mogelijkheid om de software te updaten en zo nog meer trainingsvariaties toe te voegen. Active heeft haar ervaring van meer dan 25 jaar fitnessaanbieder te zijn gebruikt om het beste wat er momenteel in de markt verkrijgbaar is op het gebied van electronisch trainen aan te bieden aan haar leden. Kom en overtuig jezelf!

Fit en Vitaal in slechts 30 minuten


eGYM Reuver

FIT & VITAAL IN 30 MINUTEN

Deze cirkelopstelling van 8 volautomatische toestellen maakt het mogelijk om in slechts 30 minuten het hele lichaam te trainen en dat met veel meer resultaat dan op normale fitnesstoestellen.

“De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart,” zegt Wendy Hendrix van Active. “Tijdens de training krijgen onze fitnessleden via het intuïtieve touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig.”

Het unieke zit hem tevens in de verschillende trainingsmethodes met effectieve periodisering op de eGym-Cirkel. Door middel van de verhoogde excentrische weerstand wordt de vetverbranding dermate goed gestimuleerd dat het lichaam nog 3 dagen lang vet blijft verbranden. Bovendien worden via deze manier van trainen extra spieren opgebouwd, die ook op de lange termijn voor een betere verbranding zorgen. Dat is belangrijk want spieren maken je slank, sterk, beschermen je gewrichten en zorgen voor een betere houding!”

Met dit revolutionaire trainingsconcept zet Active Lifestyle & Outdoor een nieuwe stap op het gebied van resultaatgericht trainen. “Zeker twee derde van onze leden komt naar ons om fitter,slanker dus vitaal te worden. Daarom hebben we geïnvesteerd in deze effectieve manier van trainen.