Active Lifestyle & Outdoor sinds 1994 de lifestyle & beweegspecialist voor Reuver en omgeving

Keuze uit verschillende lidmaatschappen, met zeer veel mogelijkheden qua aanbod aan activiteiten. Altijd wel een persoonlijk afgestemd lidmaatschap

Lidmaatschappen en mogelijkheden

De uitgebreidste en goedkoopste sportaanbieder van Reuver.

Al onze contributies zijn per maand en niet zoals bij velen per 4 weken! Diverse mogelijkheden en altijd wel een lidmaatschap dat past bij jouw persoonlijke behoeften. Wij hebben de keuze uit 3 lidmaatschapstermijn mogelijkheden: 1 je kiest voor een jaarlidmaatschap en hebt zo de spreekwoordelijke stok achter de deur van dat je ook daadwerkelijk gaat om resultaat te bereiken. Bij een jaarlidmaatschap krijg je ongeacht welk lidmaatschap altijd een korting van minimaal € 30,- t.o.v. een maandelijks opzegbaar lidmaatschap. 2, je kiest voor een lidmaatschap van 24 maanden waarbij je €120,- voordeel krijgt ten opzichte van het maandelijks opzegbare lidmaatschap, dus hoe langer je vaste lidmaatschapsperiode des te meer korting je krijgt, na de periode van 24 maanden gaat je lidmaatschap verder als een B lidmaatschap welk maandelijks opzegbaar is. 3, je kiest voor een maandelijks opzegbaar lidmaatschap met een hele kalendermaand opzegtermijn. Met een opzegbaar lidmaatschap zit je nergens aan vast en ben je flexibel in het indelen van jouw trainingen.

Kies je voor een tweejarig lidmaatschap dan loopt je korting op tot €120,- dus hoe langer de duur van je lidmaatschapscontract des te hoger de korting!

Wij hebben lidmaatschappen van 1x per week, 3x per week, 4x per week en onbeperkt all-in dit voor: studenten & scholieren, ouderen en voor bedrijven speciale afspraken met enkele gespecialiseerde bedrijfsfitness bedrijven zoals Bedrijfsfitness Nederland en Ben Vitaal. Kom langs en wij kijken welk lidmaatschap het beste bij jou past!

Vernieuwde lidmaatschappen @ Active

Per 1 juni 2018 heeft Active haar lidmaatschappen aangepast aan de vraag van haar leden, nu heel eenvoudig kiezen uit: 1x pw, 3x pw, of onbeperkt komen en dit met speciale prijzen voor scholieren en studenten. Het Active fitness blijft op verzoek van veel leden beschikbaar.

Dus de beste prijs voor het meest complete aanbod in fitness, functionfitness, eGYM, cardiofitness, Spinning en groepslessen in Reuver

een voorbeeld:

3x per week studenten all-in vanaf: € 20,50 per maand = € 4,73 per week


Onbeperkt Active Fitness vanaf: € 24,95 per maand = € 5,75 per week, tot 90 uur per week gebruik maken van Active Fitness

Hoe lid worden bij Active Lifestyle & outdoor?

Lid wordt je door je te komen inschrijven aan de balie van het sportcentrum. Ter plekke wordt gekeken welk soort lidmaatschap het beste bij jouw persoonlijke doelstelling past. Je tekent het lidmaatschapscontract en krijgt hiervan een kopie ( bewaar deze goed omdat hier ook de gebruikelijke voorwaarden in beschreven staan )


Waarom lid worden bij Active Lifestyle & outdoor?

90 uur per week & 365 dagen per jaar open!Uitgebreid ingerichte fitnessruimtes met meer dan voldoende A merk apparatuur van de beste merken en verdeeld over verschillende trainingszones. De groepsleszaal is in tegenstelling van veel andere aanbieders wel voorzien van een zwevende vloer welke blessures voorkomt. Verder beschikt Active over een eigen Spinningzaal.


Centraal gelegen in Reuver/Offenbeek met voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en omgeving zodat je zo kunt starten met je training. Waarom het elders zoeken als je binnen 5 minuten op je sportplek kunt zijn waar men over meer dan 1200m2 professionele sportruimtes beschikt.


Gratis gebruik van de aanwezige lockers en kleedkamers met douches. Tijdens de zomermaanden geregeld buitenactiviteiten welke door ons zusterbedrijf Active Outdoor Adventures worden aangeboden voor de leden van Active, denk aan driewielertochten, mountainbiken, steptochten, paintball, bootcamp enz.


Personal trainer en leefstijlcoaches aanwezig voor het begeleiden naar jouw persoonlijk doel. Bij lichamelijke problemen staat onze sport-fysiotherapeut voor jouw klaar om een aangepast schema of advies te geven. Vraag naar een persoonlijk sportplan en werk aan het behalen van je eigen doelen.


In de fitnessruimtes zijn diverse trainingszones ingericht voor kracht , conditie en functioneel trainen. Er staat o.a. een life fitness circuitlijn, een sterling plateloadedlijn en een zeer compleet uitgevoerde luxe technogym selectionlijn voor de vrije fitness. Nieuw is de complete lijn cardiomachines van het A merk Star Trac uit Amerika welke voorzien zijn van een open Hub systeem waarbij je je eigen sport-app kunt gebruiken.


Diverse soorten lidmaatschappen met de keuze uit 1 of 2 jaar en maandelijks opzegbare lidmaatschappen. De onbeperkt lidmaatschappen zijn all-inclusive d.w.z. incl gratis consumpties. Hoe langer je lid wordt en blijft des te minder je betaald! Eerlijke Leveringsvoorwaarden welke samen met NL Actief en de consumentenbond zijn opgesteld!!Gediplomeerd en rijkserkend personeel ( niveau 3, 4 & 5 ) voor de groepslessen en fitness-instructie. Sport fysiotherapeut voor gratis consult en advies. Al meer dan 25 jaar het sportcentrum van Reuver.

Zeer ruime openingstijden. In Reuver als enige sportcentrum meer dan 90 uur & 7 dagen per week open!

zaterdag en zondag van 9:00 uur - 19:00 uur open


365 dagen per jaar open!

Zeer uitgebreid lesrooster met zowel live als viruele groepslessen met o.a Spinning, Indoorwalking, SPINPower, Club-Power, Kickboxing, Club-Yoga, Club-Battle etc. Met de allernieuwste cardiotoestellen met open HUB waarbij het behalen van je trainingsdoel nog beter haalbaar is.

Opstartfee / inschrijfgeld & QR-code:

Bij het aangaan van een lidmaatschap wordt er een opstartfee gerekend van € 45,- ongeacht welk lidmaatschap. Een QR-code heb je nodig om op bepaalde tijden en tijdens de feestdagen te komen trainen, deze kost per aanvraag € 10,- ( dus niet kwijt raken )

Losse training:

Een keer met iemand meetrainen, alleen trainen of een les volgen is mogelijk voor € 10,- per keer.

Personal training:

Active beschikt over 3 personal trainers welke gediplomeerd en ruim opgeleid zijn in hun vakgebied. Wil jij die extra aandacht om jouw persoonlijke doel te bereiken van voeding tot en met topsport, maak dan gebruik van onze personal trainers, het tarief is vanaf € 15,- per 30 minuten een op een, en vanaf € 10,- per 30 minuten in een small group personal training ( max 4 personen )

Personal training voor:

- afvallen en leefstijlverandering, - sportspecifieke verbetering, - krachttraining, - afvallen in combinatie met gewichtsconsulent, - zelfverdediging, - fit en vitaal worden.

Probeer maand:

het is mogelijk om een losse maand te komen gebruik maken van al onze activiteiten voor de prijs van € 65,- ( = all-inclusive, incl. drank )

Schema maken, of periodiek sportplan:

het is mogelijk om met een Active Fitness lidmaatschap maatwerk in te kopen in de vorm van gediplomeerde expertise, vraag onze instructeurs naar de mogelijkheden.

Als je je lidmaatschapspas verloren bent of deze is stuk dan dient hij vervangen te worden, het is verplicht om bij binnenkomst zich te registreren ( wettelijk voorschrift ) is je pas stuk of kwijt dan kost vervanging hiervan € 10,- melden bij de instructeur zodat een nieuwe gemaakt wordt.

All inclusive upgrade:

Het is voor alle leden mogelijk om een all-inclusive upgrade bij je lidmaatschap te nemen als dit niet in je lidmaatschap zit. De kosten voor 2019 bedragen per maand € 9,95 Met deze upgrade kan men per bezoek het volgende zonder betaling krijgen:

per bezoek / dag: 3 consumpties keuze uit: 2 warme consumpties zoals: koffie, thee, cappucinno, of glas sportdrank uit de drankdispencer, of bidonvulling sportdrank uit de drankdispencer.

Better Belly en Belly attack:

Leden en niet leden kunnen gebruik maken van onze infrarood banden tijdens reguliere fitnesstrainingen en of in groepslessen. De kosten voor het gebruik van deze banden zijn € 20,- per week ( maximaal 3 * per week ) en leden krijgen hier 50% korting op.