Active Lifestyle & Outdoor sinds 1994 de lifestyle & beweegspecialist voor Reuver en omgeving

Keuze uit verschillende lidmaatschappen, met zeer veel mogelijkheden qua aanbod aan activiteiten. Altijd wel een persoonlijk afgestemd lidmaatschap

Lidmaatschappen en mogelijkheden met de beste prijs kwaliteitsverhouding

Al vanaf 1994, de oudste, uitgebreidste en goedkoopste sportaanbieder van Reuver.

Al onze contributies zijn per maand en niet zoals bij velen per 4 weken! Diverse mogelijkheden en altijd wel een lidmaatschap dat past bij jouw persoonlijke behoeften. Wij hebben de keuze uit 4 lidmaatschapstermijn mogelijkheden: 1 je kiest voor een jaarlidmaatschap en hebt zo de spreekwoordelijke stok achter de deur van dat je ook daadwerkelijk gaat om resultaat te bereiken. Bij een jaarlidmaatschap krijg je ongeacht welk lidmaatschap altijd een korting van minimaal € 30,- t.o.v. een maandelijks opzegbaar lidmaatschap. Na de periode van 12 maanden gaat je lidmaatschap verder als een B lidmaatschap welk maandelijks opzegbaar is. Je kiest voor een maandelijks opzegbaar lidmaatschap met een hele kalendermaand opzegtermijn. Met een opzegbaar lidmaatschap zit je nergens aan vast en ben je flexibel in het indelen van jouw trainingen. Weet je wat je bij ons krijgt en ben je hierover tevreden dan kun je kiezen voor een 2 of zelfs driejarig lidmaatschap. Met deze lidmaatschappen koopt je in feite extra korting op je maandelijkse contributie welke kan oplopen tot € 7,50 per maand.

Wij hebben lidmaatschappen voor alleen onbeperkt fitness, en 1x per week, 3x per week, en onbeperkt all-in dit voor: studenten & scholieren, ouderen en voor bedrijven speciale afspraken met enkele gespecialiseerde bedrijfsfitness bedrijven welke belastingvoordeel kunnen opleveren zoals Bedrijfsfitness Nederland en Ben Vitaal. Kom langs en wij kijken welk lidmaatschap het beste bij jou past!

lidmaatschappen @ Active

Active heeft haar lidmaatschappen aangepast aan de vraag van haar leden, nu heel eenvoudig kiezen uit: 1x pw, 3x pw, of onbeperkt komen ( fitness, groepslessen en outdoor ) en dit met speciale prijzen voor scholieren en studenten. Het Active fitness lidmaatschap ( onbeperkt fitness ) blijft op verzoek van veel leden beschikbaar.

Dus de beste prijs voor het meest complete aanbod in fitness, functionfitness, eGYM, cardiofitness, Spinning overige groepslessen en outdoor in Reuver

een voorbeeld:

3x per week jeugd/studenten all-in 7 dagen per week vanaf: € 23,50 per maand = € 0,78 per dag

Onbeperkt Active Fitness vanaf: € 26,50 per maand = € 0,88 per dag, bijna 90 uur per week 365 dagen per jaar gebruik maken van Active Fitness

Hoe lid worden bij Active Lifestyle & outdoor?

Lid wordt je door je te komen inschrijven aan de balie van het sportcentrum. Ter plekke wordt gekeken welk soort lidmaatschap het beste bij jouw persoonlijke doelstelling past. Je tekent het lidmaatschapscontract en krijgt hiervan een kopie ( bewaar deze goed omdat hier ook de gebruikelijke voorwaarden in beschreven staan )


Waarom lid worden bij Active Lifestyle & outdoor?

Bijna 90 uur per week & 365 dagen per jaar open!Uitgebreid ingerichte fitnessruimtes met meer dan voldoende A merk apparatuur van de beste merken en verdeeld over verschillende trainingszones. De groepsleszaal is in tegenstelling van veel andere aanbieders wel voorzien van een zwevende vloer welke blessures voorkomt. Verder beschikt Active over een eigen Spinningzaal.


Centraal gelegen in Reuver/Offenbeek met voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en omgeving zodat je zo kunt starten met je training. Waarom het elders zoeken als je binnen 5 minuten op je sportplek kunt zijn waar men over meer dan 1750m2 professionele sportoppervlakte beschikt.


Gratis gebruik van de aanwezige lockers en kleedkamers met douches. Tijdens de zomermaanden geregeld buitenactiviteiten welke door ons zusterbedrijf Active Outdoor Adventures worden aangeboden voor de leden van Active, denk aan driewielertochten, mountainbiken, steptochten, paintball, bootcamp enz.


Personal trainer en leefstijlcoaches aanwezig voor het begeleiden naar jouw persoonlijk doel. Bij lichamelijke problemen staat onze sport-fysiotherapeut voor jouw klaar om een aangepast schema of advies te geven. Vraag naar een persoonlijk sportplan en werk aan het behalen van je eigen doelen.


In de fitnessruimtes zijn diverse trainingszones ingericht voor kracht , conditie en functioneel trainen. Er staat o.a. een life fitness circuitlijn, een zeer uitgebreide Sterling plateloadedlijn en een zeer compleet uitgevoerde luxe technogym selectionlijn voor de vrije fitness. Nieuw is de complete lijn cardiomachines van het A merk Star Trac uit Amerika welke voorzien zijn van een open Hub systeem waarbij je je eigen sport-app kunt gebruiken.


Diverse soorten lidmaatschappen met de keuze uit 1 of 2 jaar en maandelijks opzegbare lidmaatschappen. De onbeperkt lidmaatschappen zijn all-inclusive d.w.z. incl gratis consumpties. Hoe langer je lid wordt en blijft des te minder je betaald! Eerlijke Leveringsvoorwaarden welke samen met NL Actief en de consumentenbond zijn opgesteld!!Gediplomeerd en rijkserkend personeel ( niveau 3, 4 & 5 ) voor de groepslessen en fitness-instructie. Sport fysiotherapeut voor gratis consult en advies. Al vanaf 1994 het sportcentrum van Reuver.

De ruimste openingstijden van Reuver en als enige sportcentrum 365 dagen per jaar open!

zaterdag en zondag van 9:00 uur - 19:00 uur open


365 dagen per jaar open!

Zeer uitgebreid lesrooster met zowel live als viruele groepslessen met o.a Spinning, Indoorwalking, SPINPower, Club-Power, Kickboxing, Club-Yoga, Club-Battle etc. Met de allernieuwste cardiotoestellen met open HUB waarbij het behalen van je trainingsdoel nog beter haalbaar is.

Opstartfee / inschrijfgeld & QR-code:

Bij het aangaan van een lidmaatschap wordt er een opstartfee gerekend van € 45,- ongeacht welk lidmaatschap. In deze opstartfee zit o.a. de lidmaatschapspas en de aanmaakkosten voor je Qr-code als je 18 jaar of ouder bent. Een QR-code heb je nodig om op bepaalde tijden en tijdens de feestdagen te komen trainen, deze kost per aanvraag € 10,- ( dus niet kwijt raken ) en vervolgens € 12,- per kalenderjaar.

Losse training:

Een keer met iemand meetrainen, alleen trainen of een les volgen is mogelijk voor € 10,- per keer.

Personal training:

Active beschikt over 3 personal trainers welke gediplomeerd en ruim opgeleid zijn in hun vakgebied. Wil jij die extra aandacht om jouw persoonlijke doel te bereiken van voeding tot en met topsport, maak dan gebruik van onze personal trainers, het tarief is vanaf € 15,- per 30 minuten een op een, en vanaf € 10,- per 30 minuten in een small group personal training ( max 4 personen )

Personal training voor:

- afvallen en leefstijlverandering, - sportspecifieke verbetering, - krachttraining, - afvallen in combinatie met gewichtsconsulent, - zelfverdediging, - fit en vitaal worden.


Als je je lidmaatschapspas verloren bent of deze is stuk dan dient hij vervangen te worden, het is verplicht om bij binnenkomst zich te registreren ( wettelijk voorschrift ) is je pas stuk of kwijt dan kost vervanging hiervan € 10,- melden bij de instructeur zodat een nieuwe gemaakt wordt.

Probeer maand:

Het is mogelijk om een losse maand te komen gebruik maken van al onze activiteiten ( maandpas ) deze maandpas kost € 65,-

Schema maken , of periodiek sportplan:

Het is altijd mogelijk om met een Active Fitness lidmaatschap maatwerk in te kopen in de vorm van gediplomeerde expertise, vraag onze instructeurs naar de uitgebreide mogelijkheden. Behaal je doelen door effecient gebruik te maken van onze kennis.